10

Komentari (10)

Lafac
Pitari su bolesni kompleksaši ,nemojte im zamjeriti!!! Više mrze Želju nego što vole Sarajevo,to je kompleks koji je nabijen u njihovom djetinjstvu!
Asam85
Vrijeme je da Gušo stane među stative. kada nemamo momka od 18 ljeta, nemamo ili ne znamo, ili nedamo. Budućnost je na starijima pa se pitamo što nas neće ?
Denchi
Bilo kuda pitar svuda!!! Fejzic, Krsic, Stana, Mesa
E.Car
Ima li i jedan tekst o Želji da ga kone iz lavora ne komentarisu.
Dino69
Ihtijarevic,Hadzic,Sejo Bucan... da ne nabrajam dalje
Dino69
A vama u upravi dvojica prvonavedenih
Fareus1921
Hahahahahahaha
Denchi
I ihtijarevic i Bucan su prvo u Sarajevu igrali pa poslije tek u zelji, kao i ovi sada....dakle samo dokazujes moju poentu....a ako hoces o upravama i sportskim direktorima imali ste i njih i to proslih par sezona ne tako davno kao ovi tvoji :D
Denchi
Sta li su bili Ceman i Selimovic? Ko vam drzi fanshop? :)
nijepoznat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.