Fejzić: Zrinjski je pod većim pritiskom od nas

Golman Krupe za SportSport.ba

Fejzić: Zrinjski je pod većim pritiskom od nas

S. Mlaćo

Nakon sigurne pobjede u prvom susretu polufinala Kupa BiH nad Zvijezdom 09 sa 4:0, u Krupi se okrenuli susretu 5. kola Lige za prvaka protiv aktuelnog prvaka Zrinjskog.

Krupa je trenutno petoplasirana sa 37 osvojenih bodova, a sve misli izabranika Slobodana Starčevića odavno su već okrenute Kupu BiH. Ipak, uvjereni su da i protiv Zrinjskog imaju šta pokazati.

"Zrinjski će tražiti pobjedu da ostane u utrci za titulu i naravno da su pod većim pritiskom od nas. Očekujem jednu kvalitetnu utakmicu i nadamo se dobrom rezultatu. Naši ciljevi i ambicije su da budemo što bolje plasirani i tome težimo iz utakmice u utakmicu", kazao je za SportSport.ba golman Krupe Nevres Fejzić.

Fejzić je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 16 nastupa u ligi, te dva u Kupu BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi