Felipe Anderson napustio Lazio i karijeru nastavlja u Engleskoj

Potpisao za West Ham

Felipe Anderson napustio Lazio i karijeru nastavlja u Engleskoj · Zvanično

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Felipe Anderson od danas više zvanično nije igrač Lazija i karijeru će nastaviti u engleskom Premiershipu.

Oko Andersona je bilo mnogo transfer saga prethodnih godina, a poznato je da je prije dvije godine bio na pragu prelaska u Manchester United, no transfer je propao u posljednji trenutak.

Međutim, njegova želja da karijeru nastavi u Engleskoj danas je zvanično ostvarena. Naime, ovaj Brazilac odlučio je da potpiše za West Ham, a londonski klub je na svojoj Twitter stranici potvrdio da je Anderson novi igrač Čekičara.

Lazio bi od ovog transfera trebao zaraditi čak 42 miliona funti što je rekord za West Ham jer će Anderson postati najskuplji igrač u historiji ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti