Fluminense potvrdio jedno od najvećih pojačanja

Felipe Melo

Fluminense potvrdio jedno od najvećih pojačanja · Zvanično

Edmir Škorić

Iskusni brazilski veznjak Felipe Melo danas je zvanično postao član Fluminensea.

Brazilski velikan je upravo objavio kako je potpisan ugovor sa Melom, koji je prošlu sezonu igrao za Palmeiras.

On je potpisao ugovor do decembra 2023. godine, a ovaj 38-godišnjak dolazi sa velikim iskustvom. Nosit će dres s brojem 52 u čast obilježavanja 70 godina od svjetskog naslova u Riju 1952. godine.

"Nikada neće nedostajati kod mene predanosti i želje i to sada mogu da obećam navijačima Fluminensea, a dres ovog kluba za mene će biti poput moje kože. To je najmanje što mogu da uradim za ovaj veliki klub", rekao je Melo.

Melo je osvajao dva naslova Libertadoresa, dva brazilska prvenstva, dva Kupa, ima trofej i sa reprezentacijom Brazila, a bio je i prvak Turske sa Galatasarayjem.

U karijeri je još igrao za Flamengo, Cruzeiro, Gremio, Mallorcu, Racing, Almeriju, Fiorentinu, Juventus, Inter...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi