"U Brazilu smo se rotirali kako bismo tukli Messija"

Bio je to način da se Argentinac zaustavi

"U Brazilu smo se rotirali kako bismo tukli Messija"

Edmir Škorić

Brazilski veznjak Felipe Melo govorio je čestim okršajima s Lionelom Messijem.

Melo je jedan od onih igrača koje najviše pamte po svom temperamentu i agresivnosti koju je iskazivao kad god je stigao. U dresu Brazila je igrao protiv Messija, pa je veznjak Palmeirasa sada ispričao zanimljivu anegdotu.

"Messi je poseban, ne boji se. Kad ga udariš, on samo ustane i ide po još. Za mene je među tri najbolja u povijesti, lud je", rekao je Brazilac u jednom intervjuu, dodavši:

"Messi je jedinstven igrač. Kad smo u Brazilu igrali protiv njega, rotirali smo se, kako bismo ga češće i više tukli. Inače, teško je takvog igrača čuvati, morate da ga udarate, gurate, nervirate...".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

37-godišnji Brazilac sada nastupa za Palmeiras, a u karijeri je igrao za Inter, Galatasaray, Juventus, Fiorentinu, Almeriju, Racing Santander, Mallorcu, Gremio, Cruzeiro i Flamengo.

Top Komentari

DamirS
Zato Ronaldo pada kad zapuše povjetarac.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi