Felipe Melo ima novi klub, čeka se samo zvanična potvrda

Vraća se u domovinu

Felipe Melo ima novi klub, čeka se samo zvanična potvrda

Brazilski fudbaler Felipe Melo će u januaru napustiti Inter, a već je poznato i gdje će nastaviti karijeru.

Melo je dogovorio transfer u Palmeiras, a sve što je potrebno da se on i zvanično realizuje jeste raskid ugovora sa Interom.

Ugledni italijanski list La Gazzetta dello Sport donosi vijest da bi ugovor Felipea Mela i Intera trebao biti raskinut vrlo brzo, tačnije u narednim danima, te da će nakon toga uslijediti njegov povratak u domovinu.

Felipe Melo je karijeru počeo u Flamengu, nakon čega je igrao za Cruzeiro, Gremio, Mallorcu, Racing Santander, Almeriju, Fiorentinu, Juventus, Galatasaray i Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za reprezentaciju Brazila odigrao je 22 utakmice, a za Inter je ove sezone nastupio na pet utakmica u Seriji A gdje je sakupio svega 175 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi