Srpski golman se žali da još uvijek nije dobio pivo od Messija

Čeka na poklon

Srpski golman se žali da još uvijek nije dobio pivo od Messija

A. Čaušević

Lionel Messi je prije nekoliko dana postao fudbaler sa najviše postignutih golova u dresu jednog kluba. Kao član Barcelone trenutno ima 644 gola.

Tim povodom kompanija Budweiser i Messi su odlučili da iznenade sve golmane kojim je sjajni Argentinac postigao gol.

Na Messijev poklon još uvijek čeka Vladimir Stojković kojeg je Argentinac matirao u sezoni 2008/09 kada je srbijanski golman nastupao za Getafe.

"Nije još stiglo pivo. Čekam... Čuvat ću ga", kazao je Stojković za srbijanske medije.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Inače, Stojković nije jedini Srbin koji će dobiti Messijev poklon jer je Marko Dmitrović od fudbalera Barcelone primio čak 11 golova. Apsolutni rekorder sa 21 primljenim golom je Diego Alves.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Vladimire Stojkoviću da ti znam adresu poslao bih ti ja jednu SARAJEVSKU ili TUZLANSKU pivu da se sjetiš Bosanaca jer ... kakav Messi i ta' će Messi niko i ništa. Hehehehehe hehehe
4 8
Penderinos
Srbi ne mogu bez alkohola
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi