Felix se još nije skrasio ni u Madridu, a već ga sele na Ostrvo

Prošlog ljeta stigao u Atletico

Felix se još nije skrasio ni u Madridu, a već ga sele na Ostrvo

A. Čaušević

Iako u Madridu nije proveo ni godinu, Joao Felix bi već tokom ljeta mogao napustiti Atletico, prenose inostrani mediji.

Felixa u svojim redovima želi vidjeti Manchester United. Crveni đavoli mladog Portugalca vide kao idealnog nasljednika Cristana Ronalda koji je svojevremeno briljirao na Old Traffordu.

Slavni engleski klub ima odlične odnose s Jorgeom Mendesom, a Felixovo prijateljstvo s Brunom Fernandesom bi također moglo biti dodatni as iz rukava za United.

Inače, ovaj 20-godišanjak do sada nije uspio opravdati 126 uloženih miliona. Jedan od razloga je možda i defanzivniji stil ige kojeg preferira Diego Simeone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S obzirom na medijske špekulacije da je Manchester United već uspio završiti dovođenje Jadona Sancha iz Borussije Dortmund čini se da se na Old Traffordu nazire prava revolucija, barem kada je u pitanju ofanzivni dio tima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Vise sam ocekivao od ovog momka
2 1
Martial9
Ne serite previse
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije