Fellaini odlazi iz Uniteda: Imam novi klub, već sam potpisao

Belgijanac prelomio

Fellaini odlazi iz Uniteda: Imam novi klub, već sam potpisao

Belgijski fudbaler Marouane Fellaini napustit će i definitivno Manchester United.

O odlasku ovog veznog fudbalera sa Old Trafforda se mnogo špekulisalo proteklih mjeseci, a da je avanturi u Manchester Unitedu došao kraj potvrdio je i sam Fellaini, kazavši kako već ima novi klub.

"Već nekoliko mjeseci sam odlučio pustiti svoj ugovor da istekne. Znam gdje leži moja budućnost i već sam potpisao ugovor, sve ćete saznati u sljedećih nekoliko dana. 1. jula sigurno, da", kazao je Fellaini na konferenciji za medije.

Fellaini je u Manchester Unitedu od 2013. godine kada ga je David Moyes sa sobom doveo iz Evertona. Od tada je postigao 20 pogodaka i namjestio ih upola manje, ali nikako nije uspio uvjeriti zahtjevne navijače slavnog kluba da je igrač po mjeri engleskog velikana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za Fellainijeve usluge ranije su se interesovali Arsenal, Marseille, Inter, Roma...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi