Fellaini se oporavio od koronavirusa i nakon dva mjeseca počeo trenirati

Vraća se u svakodnevnicu

Fellaini se oporavio od koronavirusa i nakon dva mjeseca počeo trenirati

E. Čaušević

Belgijski fudbaler Marouane Fellaini prije mjesec dana izašao je iz bolnice nakon što se oporavio od koronavirusa.

Fellaini je u bolnici bio tri sedmice, a potom je 14 dana boravio u kućnoj izolaciji iako je bio u potpunosti oporavljen. No, Belgijanac koji trenutno nastupa za kineski Shandong Lunengu konačno se vratio u pogon.

On se danas oglasio na Instagramu i poručio je da je konačno karantin iza njega, te da je nakon više od dva mjeseca ponovo počeo trenirati.

"Sretan sam što je karantin završen i već danas sam počeo da treniram. Hvala svima u bolnici u kojoj sam bio jer su se maksimalno brinuli oko mene i pružali mi podršku. Hvala i svima vama na porukama podrške koje sam dobio. Oporavio sam se i dobar je osjeća biti ponovo s ekipom", poručio je Fellaini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije