Fellaini se oglasio nakon što mu je test na koronu bio pozitivan

Poslao poruku preko Instagrama

Fellaini se oglasio nakon što mu je test na koronu bio pozitivan

Jedna od fudbalskih zvijezda koje su zaražene koronavirusom je Marouane Fellaini.

Belgijanac je na taj način postao prvi fudbaler u kineskoj Superligi koji se zarazio ovim virusom pa će nastavak lige vjerovatno biti još malo pomjeren.

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda i Evertona brzo se javio iz izolacije i poslao poruku fanovima širom svijeta.

"Dragi prijatelji, testirao sam se na koronavirus i moj rezultat je pozitivan. Trenutno se vraćam u Kinu i bit ću zbrinut u bolnicu. Mogu vas uvjeriti da je sa mnom trenutno sve u redu. Hvala navijačima, medicinskom osoblju i klubu za brigu i pažnju. Pratit ću dalje upute i nadam se da ću se što prije vratiti na teren. Molim vas ostanite sigurni", napisao je Belgijanac.

Osim njega, u svijetu fudbala zaražene su još neke zvijezde poput trenera Arsenala Mikaela Artete, defanzivca i veznjaka Juventusa Danielea Ruganija i Blaise Matuidija, defanzivca Valencije Garayja...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi