Fellaini: Van Gaal je vrlo strog, to je dobro

Fudbaler Manchester Uniteda

Fellaini: Van Gaal je vrlo strog, to je dobro

Marouane Fellaini u izjavi za engleske medije pohvalio je način rada Louisa van Gaala.

Belgijski fudbaler ocijenio je da prijašnji trener David Moyes nije bio dovoljno čvrst i da timu sa Old Trafforda trebao mnogo strožiji stručnjak, kakav je upravo Louis van Gaal.

"Trener je vrlo strog, ali to je dobro. Trebao nam je takav trener. Prošla sezona je bila jako loša, nismo uspjeli ni u Evropu da se plasiramo. Trebao nam je trener koji će neke igrače spustiti na zemlju. Kad on nešto kaže, uradi to. U suprotnom, letiš iz tima", riječi su Fellainija, koji je potom dodao:

"Meni je rekao da se moram dokazati. Sada računa na mene i nikad nije bilo neke sumnje. Bio sam povrijeđen na početku sezone, sada mi je ukazao povjerenje i sretan sam zbog toga."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Fellaini je u redove Manchester Uniteda dospio 2013. godine iz Evertona za cifru od 27 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti