Fener sprema paklen plan i dovodi dvojicu majstora

Isco i Oscar u Feneru?

Fener sprema paklen plan i dovodi dvojicu majstora

Edmir Škorić

Čelnici Fenerbaheča planiraju da dovedu dvije velike zvijezde u narednom prelaznom roku.

Fener želi u sami vrh evropskog nogometa, a za to su mu potrebna velika pojačanja. Turski klub spreman je da dovede igrače iz Chelseaja i Real Madrida i to najbolje oslikava njihove ambicije.

Navodno su na meti Fenera Isco i Oscar, koji nisu standardni u svojim klubovima i tu svoju šansu vide u istanbulskom velikanu.

Trener Dick Advocaat vjeruje da je najvažnije imati jaku vezu, a sa Topalom i Lensom, uz Isca i Oscara, to bi zaista izgledalo previše za turske uslove. Fener trenutno zaostaje šest bodova za vodećim Basaksehirom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi