Fenerbahče dobio nemoralnu ponudu iz Kine za Nanija

Kinezi žele novo veliko ime

Fenerbahče dobio nemoralnu ponudu iz Kine za Nanija

Misteriozni kineski klub spreman je ponuditi 25 miliona eura turskom Fenerbahčeu za Portuglca Nanija, rekao je predsjednik turskog kluba Aziz Yildirim.

Nekadašnji krilni fudbaler Manchester Uniteda došao je u Fenerbahče prošlog ljeta i od tada igra sjajan fudbal. Postigao je šest golova te je četiri puta asistirao što je dovelo Fenerbahče na prvo mjesto Super lige.

Kineski klubovi su ove zime već doveli velike zvijezde evropskog fudbala kao što su Gervinho, Ramires i Guarin, a sada su spremni ogroman novac dati i za Nanija.

Ipak, Fenerbahče ne želi prodati svog sjajnog igrača.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Prvo smo dobili ponudu od 17 miliona eura od jednog kineskog kluba. U petak je ta ponuda narasla i na 20 miliona. Ako bismo zaista željeli prodati Nanija, oni bi dali i 25 miliona, ali smo jasno poručili našem igraču da će on ostati u klubu i da ga ne želimo prodati", rekao je predsjednik Fenerbahčea Aziz Yildirim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi