5

Komentari (5)

Sadko
To braćo Turci, pokažite židovski slugama šta je inat
Ham0
Je le se oglasio FS Srbije? Jesu li stali uz bracu, ustvari uz oceve?
xXBoSnian_BuLLXx
Nek su sejkovi ima li arapsku himnu i njihove slike na velikom ekranu, kada je ono boksersko vece bilo, nit su se borili, nkt su ima li rodjendan nit nista! A turcima da ne dozvole da slave rodjendan turske, ma smijesni ljudi ba! Uvijek cu govoriti, arapci su skroz skrenuli i svi muslimani bi trebali njima okrecati ledja! Pare kvari narod, arabija puno rospija sa balkana, ova sad starija generacija muslimana kad ode, otice i obraz muslimana! Nece vise biti poklopi se i suti dok stariji ili roditelji pricaju!
rekordmeister
dosta napisano, sa puno gresaka....pitanje je sta ste htjeli reči
xXBoSnian_BuLLXx
Koje pitanje haha valjda nisi sposobna osoba da razumijes tekst ili ga ne zelis skontati! Ja sam uglavnom sve napisao sto sam htjeo napisati a nisam rekao! Hihi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.