Fenerbahce ponizio Vranješev Gaziantepspor

Turska liga, 20. kolo

Fenerbahce ponizio Vranješev Gaziantepspor

Gaziantepspor, za koji nastupa bh. reprezentativac Ognjen Vranješ, doživio je visok poraz od Fenerbahcea u okviru 20. kola turskog prvenstva. 

Tim iz Instanbula na kraju susreta slavio je sa 5:0, a prvi pogodak postigao je već u sedmoj minuti susreta preko Emenikea. 

Na udvostručenje vodstva gostujućeg Fenerbahcea čekalo se sve do 58. minute. Ovaj put strijelac je bio Kuyt, da bi nakon dvije minute na 3:0 povisio Sow. 

Sow i Belezoglu do kraja susreta bili su nerješiva enigma za Vranješa i društvo, te su postigli još dva pogotka i postavili konačnih 5:0.

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ odigrao je cijeli susret za svoj tim, koji se nakon današnjeg poraza nalazi na sedmoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Turska liga, 20. kolo:

Gaziantepspor - Fenerbahce 0:5 (Emenike 7., Kuyt 58., Sow 60., 68., Belezoglu 73.)
Karabukspor - Kasimpasa 0:0
Akhisar - Erciyesspor 1:0 (Ferreira 75.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.