14

Komentari (14)

Marro
Evo izbacio ga vani nešto Silajdžić lamata rukicama ko fol ljut hahaha
Sad je Fener vs Trabzon 0:3 a tek je 51 minuta igre, deri, deri Trabzon ovog Fenera kao Musa jarca, hajde idemo na 0:5 ha ha ha, ovo mi je uljepsalo dan.
Trapatoni
Kako igra Vicino stene? Nesto se ne oglasavate, vjerovatno jos loptu nije dotakao!
Marro
Najgori na terenu gledam baš hoda u krugu 5 metara i standardno nos spustio gleda u zemlju
Trapatoni
Cim sport.ba ne kaci nevjerovatne naslove kako je primio loptu na obrvu skontao sam koliko je sati! :) I usput da mu jos jednom napisem da je Vicino stene mali pikiinezer!
Marro
Obična đukela dabogda mu Vico bio zet
Upravo zbog Dzeke volio bih da Fener dozivi prvi poraz, i hoce ako Bog da, naprijed Visca deri ih kao Musa jarca, Visca promijenio ime sad se zove Visca Derim, sad iz Fenera vicu dosta je Derime, Derime.
Marro
E moj Džeko kakvog si čovjeka potjerao iz reprezentacije
BosanskaSvedska
Eto primi ga livakovic!
Ma nemoj. Mi smo tog momka maksimalno popljuvali nakon Irske i čovjek se pametno povukao. Vrhunski čovjek i igrač to sigurno nije zaslužio.
pikaboo
Bravo za komentar, Dzeko je sve svoje frustracije istresao na njega, kao i vecina BH javnosti, svi su pljuvali Viscu i optuživali ga za losu formu reprezentacuje, naravno kada se povukao pokazali smo realno stanje i pali da ne mozemo nize. P. S. Visca dere Dzeku
Drakula
Bla bla bla bla. Covjek kako je presao u trabzon dvije ciste nema naspram jednog poteza vi bi ga vracali u repku. Svi oni za klub igraju kako treba dok se setaju po terenu kad igraju za repku. Sto dalje od repreztacije,nije jedini ima ih bar jos 15 sa zadnje utakmice koji meni ne bi sjedili ni na klupi a kamoli nesto vise.
Nisi u pravu majstore. Višća je uvijek davao sve od sebe i na svakoj utakmici. Ne igra u Trabzonu kao u IB ali razlog su i dvije teške povrede. Ako ćemo mak na konac, kako to igra Pjanić i još neke zvijezdice zadnjih par godina.
Drakula
Pjanic ne znam sta radi u repki on je promasaj zivota. Zato kazem ima ih jos 15 koje treba protjerat. Viscino vrijeme je proslo i Dzekino da se razumijemo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.