Čudo Edina Višće za muk navijača Fenera: Dominik Livaković nije ni znao šta ga je snašlo!

Trabzon vodi sa 1:0

Čudo Edina Višće za muk navijača Fenera: Dominik Livaković nije ni znao šta ga je snašlo!

E. Čaušević

Fenerbahče i Trabzonspor igraju trenutno derbi 11. kola turske Superlige, a meč za Edina Džeku i društvo nije počeo kako su se nadali.

Fener ove sezone igra sjajno i jedini je tim nakon deset utakmica koji ima maksimalnih 30 bodova, dok ekipa Trabzona igra dosta lošije od očekivanog.

Međutim, forma u ovakvim derbijima nikada ne znači mnogo što se vidjelo na samom početku večerašnje utakmice.

Naime, na stadionu Sukru Saracoglu nastao je muk u desetoj minuti jer je Trabzonspor uspio da povede sa 1:0.

Nekadašnji bh. reprezentativac Edin Višća fantastično je centrirao s lijeve strane, a najviši u kaznenom prostoru Fenera bio je Onuachu koji matira Livakovića za 1:0 i vodstvo gostiju.

Prije centaršuta Višća je imao zaista nevjerovatan prodor po lijevoj strani, a zatim je dao loptu kao na tacni napadaču Trabzona kojem nije bilo teško da savlada Livakovića.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

[twitter]https://twitter.com/anindagol_2/status/1720836257549361202[/twitter]

Pogodak Trabzona je najbolji pokazatelj kakav meč nas čeka do kraja, a bolji početak nije mogao biti.

Top Komentari

Ma nemoj. Mi smo tog momka maksimalno popljuvali nakon Irske i čovjek se pametno povukao. Vrhunski čovjek i igrač to sigurno nije zaslužio.
3 0
Upravo zbog Dzeke volio bih da Fener dozivi prvi poraz, i hoce ako Bog da, naprijed Visca deri ih kao Musa jarca, Visca promijenio ime sad se zove Visca Derim, sad iz Fenera vicu dosta je Derime, Derime.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi