Fenerbahce ubjedljiv, Trabzonspor ispao

Slavio i Eskisehirspor, te Karabukspor

Fenerbahce ubjedljiv, Trabzonspor ispao

Adnan Beganović

U okviru 4. kola fudbalskog Kupa Turske danas su odigrana četiri susreta, a plasman u narednu fazu osigurali su Antalyaspor, Karabukspor, Eskisehirspor i Fenerbahce.

Klubovi naših internacionalaca, Sanela Jahića i Safeta Nadarevića, Karabukspor i Eskisehirspor, obezbijedili su učešće u narednoj fazi Kupa Turske.

Karabukspor je golom Hacioglua s minimalnih 1:0 na gostovanju savladao Rizespor, dok su ubjedljivu pobjedu Eskisehirsporu u duelu sa Kasimpasom svojim golovima donijeli Kamara, Karadeniz i Dede.

Fudbaleri Antalyaspora su u produžecima savladali Trabzonspor (2:1). Strijelci za pobjedničku momčad bili su Bassan i Aydin, dok je za Trabzonspor pogodio Yilmaz iz jedanaesterca.

Fenerbahce nije imao većih problema u duelu sa Samsunsporom. Slavio je Fener sa 3:0, a golove su postigli Ntsama, Alex i Sahin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti