Fenomenalan gol Luke Menala u pobjedi Olimpije
Menalo je zakucao loptu u mrežu u 30. minuti

Bivši igrač Širokog Brijega je bio strijelac trećeg gola

Fenomenalan gol Luke Menala u pobjedi Olimpije

S. Pašalić

Nogometaši Olimpije iz Ljubljene su u 4. kolu Prve lige Slovenije savladali na svom terenu Triglava rezultatom 4:2.

Domaći su bili veliki favoriti u ovom meču, ali je Triglav prvi stigao do vodstva nakon što je Aliaga pogodio u 15. minuti za 1:0.

Ipak, Olimpija je vrlo brzo golovima Ante Vukušića u 20. i 24. minuti stigla do preokreta i vodstva od 2:1.

Samo šest minuta nakon drugog gola uslijedio je i treći, a strijelac je ovaj put bio bh. nogometaš Luka Menalo koji je sjajno prošao pored igrača Triglava i zakucao loptu u mrežu za 3:1.

Gosti su u 55. minuti uspjeli smanjiti na 3:2 golom Tijanića, ali je pet minuta kasnije Jurčević pogodio za 4:2 što je bio i konačni rezultat.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Olimpija se sada nakon četiri kola nalazi na prvom mjestu sa 10 bodova. Pored Menala, u ekipi Olimpije je cijeli meč odigrao i Tomislav Tomić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi