Ferdinandov potez pred meč Bayern - Liverpool razbijesnio navijače Redsa

Ipak je on Unitedovac

Ferdinandov potez pred meč Bayern - Liverpool razbijesnio navijače Redsa

Svi koji prate fudbal jedva čekaju 21.00 sati kada počinju dvije posljednje utakmice revanša osmine finala Lige prvaka.

U Minhenu će se sastati Bayern Minhen i Liverpool, dok će u Barceloni snage odmjeriti istoimeni domaćin i Lyon.

Jedan od onih koji je u ulozi stručnog konsultanta pred večerašnje duele je nekadašnji kapiten Mancehster Uniteda Rio Ferdinand.

On je zbog vrlo zanimljivog razloga u centru pažnje na Twitteru pred početak susreta Bayern - Liverpool. Ferdinan već neko vrijeme radi na televiziji BT Sport, a kada su kamere iste prikazale kadar sa Allianz Arene prije početka meča, Ferdinand je počeo da zijeva.

Naravno, on je time htio poručiti kako mu je dosadno gledati Liverpool, što je svakako oduševilo navijače Manchester Uniteda obzirom da je u Riju ostala očigledno ista mržnja prema veliko rivalu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi