Mane bi u spektakularnom transferu mogao napustiti Anfield
Čudesni Senegalac igra zaista fantastično u dresu Liverpoola i to bi mu na kraju moglo donijeti veliki transfer (Foto: EPA)

Redsi traže 130 miliona eura

Mane bi u spektakularnom transferu mogao napustiti Anfield

M. Šljivak

Eden Hazard trebao bi postati prvo pojačanje Real Madrida u ljetnom prelaznom roku, ali ne i jedino.

Prema navodima španskih medija, belgijski fudbaler je u razgovoru sa Zidaneom pristao da od ljeta obuče dres Kraljeva i predstavljaće sigurno veliko pojačanje.

Međutim, fantastični Belgijanac nije jedini fudbaler iz Premiershipa kojeg Zidane želi u Realu. Na listi potencijalnih pojačanja je i zvijezda Liverpoola Sadio Mane.

Fantastični Senagalac je i ove sezone zaista sjajan u dresu Redsa. Često odlučuje utakmice i jedan je od fudbalera koje bi Zidane rado vidio u svom timu.

Ipak, cijena koju je tim sa Anfielda postavio za 26-godišnjeg ofanzivca je ogromna. Traže čak 130 miliona eura, ali nakon svega što su doživjeli, teško je vjerovati da će predsjednik Florentino Perez štedjeti na pojačanjima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mane je veoma zahvalan fudbaler. Igra svoju treću sezonu na Anfieldu, a u dosadašnjih 109 odigranih utakmica postigao je 50 golova.

Ranije je igrao još za Southampton, Salzburg i Metz.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Nece Mane nigdje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi