5

Komentari (5)

zilan66
Eto trebo je pobjediti zrinjski koji je bolji od njih i siroki u sirokom,da mi je znati ko im sjedi u upravi i ovako razmislja.
pitariistok
Najjace je kad ljudi misle da trener ima carobni stapic i da ce Posusje poslije smjene ovog covjeka proigrati ko Liverpool. Jednostavno ja ne razumijem zasto se covjeku ne pusti da radi i odradi barem jednu sezonu u komadu...
PodvarakANeKupus
pjanke.sa
@pitariistok pitanje je sta je dogovoreno na startu sezone. A ja se slazem da ne mozes mijenjati trenera svakih 5-6 mjeseci to nema smisla. To samo nesposobne uprave rade kao sto je bila nasa prosla pa poslije Husrefa smijenise jos dvojicu. Uzas. Trener i ekipa mora imati kontinuitet. Pa ako si se zahebo, sjedi i trpi ili se ukljuci malo da pomognes i da pitas zasto ne radi to sto ste dogovorili.
pitariistok
Ma brate sve osim ove seljacke i glupe smjene trenera a bez da se tom covjeku pomogne,podrzi ga i istrpi se sezona pa i morala se zrtvovati ako treba...ne razumijem eto sta je poenta? Ne postoji covjek trener na svijetu koji ce nakon 6 mjeseci dovesti jedno Posusje na vrh tabele...pusti ga ba da radi,daj mu podrsku u vidu logistike,moralne podrske,nek uprava ode na trening i vide kako se radi,napravi sa trenerom skupa neku koheziju u svlacionici...e ako od toga nema nista i ako vidis da je sve kontra toga onda ga i smijeni. A kunem se da ovog lika(a ne samo ovog) clan uprave nije posjetio na treningu dva puta kako treba.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.