Trener Posušja smatra da su od Sarajeva primili glup gol

Ferdo Milin

Trener Posušja smatra da su od Sarajeva primili glup gol

E. Ganibegović

U duelu četvrtog kola Premijer lige BiH Posušje je večeras na Koševu poraženo od Sarajevo s 1:0.

S obizorom na to kakve je šanse Sarajevo sve imalo, moglo bi se reći da su gosti dobro i prošli.

Pobjedu domaćinu donio je u 85. minuti rezervista Mersudin Ahmetović. 

Musa je izborio aut, dodao Čatakoviću, sjajno se ubacio i dobio loptu od Čatakovića, pronašao Ahmetovića u kaznenom prostoru kojem prvi šut blokira Krišto, no za drugi nije bilo spasa i Sarajevo dolazi do gola i pobjede.

Trener gostiju Ferdo Milin nakon utakmice nije krio razočarenje:

"Mogla je utakmica završiti da ne budemo poraženi. Kad vas Bog nagradi s penalom odbranjenim, tri stative, morate se do kraja potruditi da sačuvate taj gol. Mi nije da se nismo potrudili, jednostavno smo primili jedan glupi gol", rekao je Milin pa nastavio:

"To je ta kvaliteta Sarajeva i ta širina koju Sarajevo ima. Znači, Sarajevo ima na svakoj poziciji dva do tri igrača. Mi imamo puno problema, čim nam fali dva igrača mi smo u problemima što i sami vidite."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nastaviti dalje, pokušati se vratiti na one igre koje smo imali tokom priprema i igrati kao što smo igrali protiv Veleža. Mislim, mi nismo danas loše igrali, ali Sarajevo je kvaliteta", zaključio je gostujući trener.

Posušje nakon tri odigrane utakmice u četiri kola ima samo jedan bod (remi protiv Veleža), a u narednom kolu očekuje ih domaći susret protiv dobojske Sloge. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pitariistok
Izvuceno iz konteksta...covjek dao normalnu izjavu i pohvalio Sarajevo...
11 0
Amcho1
Suti bolan, mogao si primiti jos 4 minimalno i realno bi bilo.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije