Bešić dugo nije bio u javnosti, a sada je napravio patriotski potez koji je oduševio navijače BiH

Nikad nije krio ljubav prema domovini

Bešić dugo nije bio u javnosti, a sada je napravio patriotski potez koji je oduševio navijače BiH

H. Zilić

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić lagano se vraća u staru formu. Tačnije oživio je koliko toliko svoju karijeru povratkom u mađarski Ferencvaros.

Nakon nekoliko sezona lutanja, Bešić je napokon u ozbiljnom fudbalu što je krunisano i novim pozivima u reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Bešić je i ranije dokazao koliko mu reprezentacija znači.

Navijači bh. reprezentacije sjećaju se nekih od maestrlanih partija Muhameda Bešića i svi se nadaju da će popularni "Mume" biti onaj stari uskoro.

Veznjak Ferencvarosa nije nikad krio patriotski naboj koji nosi u sebi.

To je još jednom dokazao novim tetovažama koje će sigurno obradovati navijače Bosne i Hercegovine.

Oglasi

Bešić je sa prednje strane istetovirao dva ljiljana što se jasno može vidjeti na fotografijama koje je objavio mađarski klub.

[facebook]https://www.facebook.com/photo?fbid=722412029242729&set=pcb.722412079242724[/facebook]

Bešić trenutno uživa u odmoru, a slobodno vrijeme je zajedno iskoristio sa Amerom Gojakom još jednim bh. reprezntativcem koji nastupa za mađarskog velikana.

Ferencvaros je također imao kraću pauzu zbog Svjetskog prvenstva u Kataru, ali brzo ih očekuju novi izazovi u drugom dijelu sezone, kao i treninzi.

Što se tiče naše reprezentacije, Zmajevi u martu 2023. godine otvaraju ciklus kvalifikacija za EURO 2024. godine kojem je domaćin Njemačka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi