Ferguson opleo po Raioli: On je vreća g***na!

Legendarni menadžer Manchester Uniteda se obrušio na agenta

Ferguson opleo po Raioli: On je vreća g***na!

D. Rakanović

Legendarni menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson nazvao je agent Paula Pogbe i mnogih drugih poznatih igrača Minu Raiolu vrećom go***a.

Pogba je 2012. godine napustio Old Trafford, a prema riječima Fergusona United je tada dao veoma dobru ponudu Pogbi koju su Paul i njegov agent odbili. Poslije četiri sezone u Juventusu, Manchester je kupio Francuza za 100 miliona eura.

Ferguson je ove sedmice održao predavanje na kojem ga je jedan od posjetitelja upitao kako niko u klubu nije prepoznao talent koji nosi u sebi Paul Pogba? Legenda Crvenih đavola se blago nasmijao i odgovorio u svom stilu. 

"Paul Pogba? Imao je lošeg agenta. Vreću go***a. Svi u klubu su dobro znali koliki je on talent i još uvijek je. Tada smo mu ponudili najbolji mogući ugovor", rekao je Ferguson. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U fudbalu imaju dva agenta koje ne mogu da smislim, jedan od njih dvojice je Mino Raiola", rekao je Ferguson. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi