Fernando Redondo hvalio Sergija Ramosa: Ima još mnogo toga za ponuditi...

Nekadašnji vezista Reala

Fernando Redondo hvalio Sergija Ramosa: Ima još mnogo toga za ponuditi...

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos nalazi se u poznim igračkim godinama.

Nekadašnji veznjak Kraljevskog tima Fernando Redondo smatra kako bi Ramos karijeru trebao okončati u Realu i kako oko toga ne bi trebalo biti dileme.

Redondo, koji je s Realom u dva navrata bio prvak Evrope, smatra kako Ramos ima još mnogo toga za ponuditi iako će narednog mjeseca napuniti čak 34 godine.

Trenutni ugovor Ramosa veže za Real do ljeta naredne godine, ali Redondo bi želio da ikona kluba ostane vezana za Madrid još dugo vremena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sergio ima još mnogo toga da pokaže", započinje Redondo intervjuu za španski AS: "On je fizički nadaren i veliki je profesionalac. On je taj koji će odlučiti kada mu je karijera gotova. Logično da to mora biti u Madridu i da mora ostati vezan za klub zbog svega što predstavlja", kazao je Redondo.

Inače, Ramos je član Reala još od 2005. godine. S klubom je osvojio čak četiri Lige šampiona.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Lik 100% u pravu, koliko god da je SR4 mozda nekome antipatican, al je lik MAŠINA i po meni najbolji stoper zadnjih 10 godina..
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi