Fernando Torres izabrao najboljih 11 sa kojima je igrao

Bilo je dosta iznenađenja

Fernando Torres izabrao najboljih 11 sa kojima je igrao

S. Grebović

Legendarni Španac je okačio kopačke o klin u augustu prošle godine nakon 18 profesionalnih sezona u fudbalu.

U svojoj bogatoj karijeri nosio je dresove Atletico Madrida, Liverpoola, Chelseja, Milana, zatim ponovo Atletica, da bi karijeru okončao u japanskom Sagan Tosu.

Bez sumnje najupečatljiviji trag je ostavio u Premier ligi i to punih sedam sezona.

Danas je odradio intervju sa zvaničnom stranicom Chelseja u kojem je morao odabrati idealnih 11 sa kojima je igrao. Možda iznenađuje izostavljanje Hazarda, Mascherana, Cecha i Mate, ali su tu zato neka druga imena.

Na golu je imao dilemu koga staviti. Dvoumio se između Reine i Cecha, a na kraju je izbor pao na njegovog sunarodnjaka sa kojim je dijelio svlačionicu na Anfieldu.

U odbrani su svoje mjesto našli Hyypia, Terry, Ashley Cole i Ivanović, dakle tri Plavca i jedan Reds. Sredina terena je brutalno jaka, a tu se nalaze Xabi Alonso, Lampard i Gerrard, dok je izbor napadača krajnje zanimljiv.

Na krilima su Kuyit i - Benayoun (?!), a u samom vrhu napada veliki Didier Drogba.

Zanimljiv sastav rekli bismo, ali izuzetno jak.

Top Komentari

MaDaj
Eee moj novinaru, Benayoun (?!),Yossi ... igrao covijek 4-5 godina u engleskoj ligi, Chelsea, Liverpool, arsenal ovo ono... sto covijece brukas sam sebe, napisi ime i vozdra...
2 3
Penderinos
E moj Torres igrao si s legendarnim samuelom eto'om kako ces njega zaboraviti
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi