Fernando Torres se pretvara u pravu zvijer: Posvetio se boksu i drastično promijenio izgled

Prošle godine okončao nogometnu karijeru

Fernando Torres se pretvara u pravu zvijer: Posvetio se boksu i drastično promijenio izgled

E. Škorić

Fernando Torres okončao je nogometnu karijeru, ali ostao je u sportu.

Bivši španski reprezentativac i nekadašnji golgeter velikih klubova kao što su Chelsea, Liverpool i Atletico Madrid posvetio se jednoj od svojih strasti - boksu. Želio je ostati u formi, pa je vrijedno i svakodnevno trenirao u lancu teretana u Madridu koje se zovu Nine Fitness.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCLW8V0g3KW/?utm_source=ig_embed[/instagram]

Fernando je od visokog i mlitavog momka prešao u fizički vrlo snažnog čovjeka, toliko da sada ne izgelda kao neko ko je donedavno igrao nogomet.

Snažan vrat, široka leđa, jake ruke. Na njegovom Instagram računu možemo vidjeti napredak koji postiže u ringu, zahvaljujući specijaliziranim učiteljima poput Nelsona Dotela .

Potražite više informacija na temu La Liga:

U odličnoj je formi i mogli bismo ga u budućnosti gledati u nekim ozbiljnim bokserskim mečevima, a njegovim izgledom sada su mnogi oduševljeni.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CE63j3ciWy0/[/instagram]

Promo

Top Komentari

Spartak
Ako bude bokso ko sto je igro zadnjih 10 sezona mrka kapa. 0-10 omjer
3 0
Penderinos
Ma sve je to fino al gledaj mu face ko u djeteta od 5 godina , takvog ga se ne bi bojali ostali borci
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi