Znamo da nemaju novca, ali je ovo previše: Nikome nije jasno šta se desilo s dresom Ferrana Torresa

Nekoliko velikih nedostataka na dresu

Znamo da nemaju novca, ali je ovo previše: Nikome nije jasno šta se desilo s dresom Ferrana Torresa

Endin Čaušević

Barcelona i Napoli večeras su remizirali na Camp Nou (1:1) u prvoj utakmici šesnaestine finala Evropske lige.

Napoli je poveo sa 1:0 u 29. minuti utakmice kada je Zielinski uspio da zatrese mrežu Ter Stegena.

Barcelona je krenula u drugom poluvremenu po izjednačenje, a Katalonci su u 59. minuti uspjeli da se vrate u meč. Sudija je svirao penal jer je jedan igrač Napolija igrao rukom, a siguran s bijele tačke za 1:1 bio je Ferran Torres.

Upravo je napadač Barcelone bio u centru pažnje javnosti jer su svi tokom njegovog slavlja gola vidjeli da nešto nije u redu s njegovim dresom.

Naime, Torres je igrao u dresu na kojem uopšte nije bio grb Barcelone, ali ni znak sponzora Nikea, te nikome nije jasno kako se to uspjelo desiti.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

U prvom poluvremenu njegov dres je bio u najboljem redu, ali na pauzi je mijenjao dres s jednim igračem Napolija, a kasnije je obukao dres koji je imao nekoliko nedostataka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...evo sad ce u 21:30 Musa protiv Real Madrida,da vidimo je li kvalitet za njih,ako ubaci njima 30 poena skidam kapu...ArenaBiH prenosi,ne morate mi zahvaljivati.
7 7
Nele.
Ozbiljan profesionalni klub.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi