Svojim transferom je opustošio Barceloninu kasu, a danas im zadao novu glavobolju

Odmah problemi

Svojim transferom je opustošio Barceloninu kasu, a danas im zadao novu glavobolju

Admin Čaušević

Da Barcelona ima velikih finansijskih problema znaju i ptice na grani.

Posljednji veliki transfer Katalonci su napravili još zimus kada je na Nou Camp iz Manchester Cityja stigao Ferran Torres.

Transferom vrijednim 55 milion eura Torres je praktično opustošio kasu katalonskog giganta, dok je na terenu bio poprilično skroman.

Za polusezonu je uspio postići šest golova, pa je donekle opravdao uloženi novac iako su od njega očekivanja mnogo veća.

Očekuje se da Torres eksplodira u novoj sezoni, ali situacija i nije baš obećavajuća s obzirom na današnja dešavanja.

Naime, na svom prvom treningu na startu priprema 22-godišnjak se povrijedio i sada ga čeka pauza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španac je povrijedio desnu nogu, a iz Barcelone su saopštili da će njegov status pratiti iz dana u dan kako bi znali više detalja.

Torres će sigurno propustiti prvi test u novoj sezoni i prijateljski duel protiv Olota, ali je pod znakom pitanja njegovo putovanje na turneju u SAD.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
#Čau-Izdrži
4 0
Sanska_Prangija
Momak i ostala pojacanja sto su zimus doveli su barcu digli na visi nivo. A vi tu nesto seerete
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi