Ferreyra: Žao mi je što sam gurnuo sakupljača lopti

Izvinjenje napadača Shakhtara

Ferreyra: Žao mi je što sam gurnuo sakupljača lopti

E. Čaušević

Igrači Shakhtara oprostili su se sinoć od Lige prvaka nakon poraza na Olimpicu protiv Rome (1:0).

Vučicu je u četvrtfinale odveo Edin Džeko koji je postigao jedini gol na utakmici. Igrači Shakhtara su pokušali da dođu do izjednačenja koje ih je vodilo dalje, ali nisu uspjeli.

U finišu meča nervoza se uvukla u redove gostiju, a to je najbolje pokazao napadač ove ekipe Facundo Ferreyra koji je napravio veliku gluposti. Argentinac je gurno sakupljača lopti i oborio ga preko ograde. Ipak, danas se napadač Shakhtara izvinio zbog svog poteza.

"Žao mi je zbog svega što se desilo. To je fudbal i veoma ste emotivni na utakmici. Nisam imao loše namjere. Nadam se da je dečko Matteo sada dobro. Želim da se izvinim njemu, njegovoj porodici i klubu", poručio je Ferreyra.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi