5

Komentari (5)

VenamaHrabrih
Bitno je da su dežurni čuvari vjere nagrnuli da psuju majku chetnichku, stavljajući se istu ravan sa istim. Kako malo treba đubradi da pokaže svoje pravo lice, uz blagoslov redakcije ovog smetljarskog portala. Dok je, s druge strane, šutnjom propraćeno silovanje Hakimija. Ali, valjda je on "naš" i trči materi u zagrljaj poslije gola, pa šta ima veze ako koga negdje i siluje. Sama je tražila, svakako. Eh, bagro đubretarska i licemjerna.
kenny
Kako mislis pravo lice? Druze ne znam koliko si upucen al oni su napravili genocid nad nasem narodu. Ti im vjeruj da su dobri tako su mislili ih 90ih pa su stradali. Sve do zadnjeg je chetnik kad dodje ''vrijeme''. A ti ih dalje brani.
PapaK
Jbem mu mamu cetnicku, ponovo. Ha ja. Bio sam u stadionu, gledao utakmicu i znam kako se sHupak ponasao. On nekog od zemlju otresao? Kokcu ga glavom pola metra odbacio unazad. P.zda jedna vlaska.
Profesor9
I sam tvoj komentar nema veze sa sportom pusti se vjere i ko je kakav vjernik ovo je sport
VenamaHrabrih
Nevjerovatna zamjena teza. Nije stvar u tome. Jedva ste dočekali optužiti nekoga na osnovu poluinformacije. Unisono stajete na stranu nekog Turčina samo zato što je Tadić Srbin. Nit znate ni jednog ni drugog, a njih obojicu bk za vama. Ali vi a priori mrzite nekog što je Dušan, a na strani ste nekog Emrea, ili kako već. Sluganski mentalitet i Stokholmski sindrom. U prilog tvrdnji ide i činjenica da Tadića optužujete za nešto što nije radio, dok se za Hakimija pravite blesavi za nešto što je uradio. Za psihijatrije, bogami...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.