FIFA 18: Najboljih 11 djeluje impresivno
Foto: EPA

Da se radi o stvarnosti ova ekipa bi bila nepobjediva

FIFA 18: Najboljih 11 djeluje impresivno

Datum zvaničnog pušta u prodaju novog izdanja globalno popularne video igrice FIFA-e je sve bliži. Već je poznato koji su to najbolje ocijenjeni igrači na FIFA-i 18, pa je već moguće sastaviti i najboljih 11.

Ugledni sportski portal Bleacher Report je objavio najbolju ekipu koju "novac može kupiti" na novoj FIFA-i, a ovaj sastav izgleda zaista impresivno.

Najboljih 11 nove FIFA-e čine najbolje ocijenjeni fudbaleri, po pozicijama, a Bleacher Report ih je "smjestio" u formaciju 4-3-3.

Na golu se nalazi sjajni golman Bayern Munchena Manuel Neuer, s ukupnom ocjenom 92, dok defanzivnu liniju čine Dani Alves, Sergio Ramos, Giorgio Chiellini i Marcelo.

U veznom redu su se našla dva fudbalera Real Madrida, Luka Modrić i Toni Kroos, uz ofanzivnog veznog fudbalera Manchester Cityja Kevina de Bruynea.

Napad izgleda zaista zastrašujuće. U samom špicu se nalazi Luis Suarez, s njegove desne strane je Lionel Messi, dok je s lijeve Cristiano Ronaldo, inače najbolje ocijenjeni fudbaler na novoj FIFA-i s ukupnom ocjenom 94.

Podsjetimo, samo se jedan bh. fudbaler uspio naći među Top 100 najbolje ocijenjenih na novoj FIFA-i, a riječ je Miralemu Pjaniću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi