FIFA pokreće postupak protiv Maradone

"Mali zeleni" ponovo izgubio kontrolu

FIFA pokreće postupak protiv Maradone

Predsjednik Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) Sepp Blatter izjavio je da će njegova organizacija pokrenuti disciplinski postupak protiv selektora Argentine Diega Maradone.

Blattera su, kao i svakog normalnog čovjeka, uznemirile riječi koje je argentinski selektor uputio novinarima, nakon pobjede Gaučosa u Urugvaju s kojom je Argentina izborila plasman u Južnu Afriku.

"Možete mi popušiti i nastaviti pušiti! Posvećujem ovu pobjedu cijeloj Argentini, mojoj porodici također. Ali, postoji grupa ljudi koji ne zaslužuju posvetu jer su me tretirali kao smeće. Obično ne čitam novine i ne slušam sportske programe na radiju. Ali, čine to moje ćerke, koje mi prenose sve što se o meni piše i govori. Ponavaljam još jednom svima koji su bili protiv mene: Jest ćete svoje riječi sve dok ih ne pojedete!", izgubio je kontrolu nakon tog susreta Maradona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije