7

Komentari (7)

user1576541640
Pa kao sa Jugoslavijom 1992. Izbaciti Rusiju iz takmicenja i to je to.
Malmi_Suomi
AGRESORA SMRDLJIVU RUSIJU IZBACITI IZ SVIH TAKMIČENJA I GOTOVA PRIČA!!! Može ovo ili može ono.... ma NE MOŽE NIŠTA I ZDRAVO MAJKO RUSIJO!!!
Śmeker007
Ne budi zatucan, rusi su super narod ja zivio 3 godine ukupno tamo, a ako im je Putko nezgodan ne znaci da su svi isti, nemoj sve u istu vrecu ne budi naivan.. Zasto nisi tako pisao kada je Amerika sve redom rasturala, Irak-Afghanistan-Libiju-Siriju? Izrael sa palestinom? Nista ni to jel de... To moze je li, koja smo mi bagra jbt..
fukaraslana
Idi tamo u rusiju odmah ko ti brani jbl te oni
Śmeker007
Poradi malo na rjecniku nepismenko :)
Malmi_Suomi
@Śmeker007 zašto izvrćeš ono što sam napisao?
Neće moći druže vjeruj mi.
Ja uopšte nisam napisao niti mislim na narod Rusije, nego državu kao državu treba IZOLIRATI kao što su Yugu zbog Slobe( kosti mu mrtve) tako i Rusiju zbog budale Putina.
Pa bolan ne pišem o narodu i ne uvlači me u tu priču.
Kad bi o narodu... pa tamo preko 30 mil. Muslimana ima pa koliko katolika pa jevreja itd itd.
RUSIJA OUT
Malmi_Suomi
@nestofino ma hvala drug.
Ja sam ti " napuko " malo ali jbga to sam što sam i ja protiv naše BH dijaspore nemam ništa protiv dok se ne pođu meni kur*iti. Pozzz druže a BiH je u srcu i duši . Jbga to sam ja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.