12

Komentari (12)

gojazni_shljivack
Ovaj portal pise najgluplje naslove na svijetu. Nikakvo zvucno pojacanje nije, nije bio igrao tri godine kada je stigao u Zrinjski i jos nije nista pokazao.
BosanskaSvedska
Lako je uso doso lako je uso otisao, ima logike!
Frane
Ne znam u kojem paralelnom svemiru živi novinar, ali nitko hajp oko njega nije dizao i općenito oko bilo kojeg igrača, nismo šizopitari.
Niste, vi ste šistiFA. A jest ti neki PITAR život zagorčao, mora da ti je bambusao seku ili ženu, pa si toliko ogorčen. Ha, KMETU?
avalkaB
Nahajpali Kožulja da je Roberto Karlos, istog nogiraše
Frane
Pripadnniče najsiromašnijeg naroda, ne nisam ogorčen niti se to može iščitati iz mog komentara(više tvoji ad hominem napadi pare ogorčeni), a mene libo tuki za njanjajevo sami te krivi što ste sinonim za hajcanje svakog ko dođe kao što smo mi sinonim za titule, hoćemo se sad praviti ludi da za Vrančića niste pisali da je najbolji igrač koji je došao u BIH? Ovdje postoji forum i arhiva, sve se lako nađe.
Frane
Jes sigurno a Kožulja se ismijavalo, doslovno se karikatura od njega prvaila, msm možete vi ovdje pistai šta hoćete neće to promjeniti činjenice, neće bošnjo prestati biti najgluplji narod u EU ako to bhdragon napiše.
@Frane pripadniče manjine, sisaj svoju ranu što te boli. Vi ste sinonim za krađu, pljačku, otimanje itd.itd, e zato ste vi sinonim. A u vašim bolesnim glavama ste šampioni, a za nas ostale, čiji klubovi imaju tradiciju, ste uzp isprdak i chifutska kuravela.
Roodjeniiiiii
Šuti i kusaj te jadne dvije tisuće što naplatis nedje na državnoj sisi, a ne valja ti država. Bosnu ne volite a hrvatska vas neće ... Blago vam se.
Frane
Više Hrvati u proračun nego mulestinci, tako da to nisu nikakvi državni novci, idi sada na skelu valja završavati južnu obilaznicu.
@Frane manjina psssstttt, nemoj da te vraćam među koze. A ako budeš još bezobrazan, onda ću ti napraviti brata da ti nije dosadno.
user1690272632
Vidi Palestinca što je zapjenio ...O kakvoj tradiciji i športskom odgoju pričaš ,više BIH Hrvata ima medalju sa Olimpijade,nego što je vas učestvovalo na ceremoniji otvaranja ...Zašto je to tako ?Pa zato što su retardirani ,tako kao ti ...Majmune
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.