13

Komentari (13)

Lewa_9
**** ti on mater. @shzlo
Lewa_9
Komunističko? Moram te razočarati, ne vjerovati u šizofreničko guslanje iz srednjovjekovne Arabije nema veze sa komunizmom, nego zdravim mozgom! @shzlo
Lewa_9
Јebem ti boga više. @shzlo
Lewa_9
Smaraš više. Koliko moraš biti jadan pa vjerovati u takvo nešto. @shzlo
Geneve
Mozda ne vjerujes, ali si papcina, a siguran sam i seljacina iz Tuzle.
19211921
Sve je dobro ali moramo cekati kako ce izgledati taj skok u prvi tim. To je nebo i zemlja spram omladinskpg fudbala
Lewa_9
Buduca devetka Vatrenih, tacnije.
Lewa_9
Vidi što glupi smećari bacaju minuse. Provjerena info, igrat će za hrvatske seniore ako dođe do poziva, a vi kreteni slobodno minuse lupate ako vam je tako lakše.
Lewa_9
Јebem ti boga, ne seri više. @shzlo
Lewa_9
Ne može takvo nešto uraditi kada ne postoji, niti ima bilo kakvog "drugog svijeta". Tebe treba u Jagomir hitno poslati kada vjeruješ u takve gluposti, to su simptomi šizofrenije. @shzlo
Geneve
Kad ti krepa mama ili tata, ako vec nisu sa takvim debilom, kako ces ih ukopati, mozda kao smece kao sto su tebe odgojili, ipak si ti pametan a ostali sizofrenicari.
Lewa_9
Sigurno ne poput vašeg silovatelja i pedofila što je oženio 6-godišnju djevojčicu. @Geneve
Sanska_Prangija
I ja nazalost mislim
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.