Filip Erić uskoro potpisuje za Željezničar?

Mladi golman stiže na Grbavicu

Filip Erić uskoro potpisuje za Željezničar? · Saznajemo

A. Čaušević, foto: T. Hebib

Premijerligaši nemaju puno vremena za odmor. Iako je sezona tek završila, klubovi iz najjačeg ranga bh. fudbala već počinju sklapati igračku križaljku za narednu sezonu. 

S obzirom na najave s početka sezone, Željezničar je razočarao svoje navijače te će Plavim tokom ljeta napraviti niz promjena kako bi ponovo konkurisali za vrh tabele.

Prvo ime na Grbavicu bi trebalo stići već u narednim danima. Kako saznaje SportSport.ba blizu potpisa za najtrofejniji bh. klub je Filip Erić.

Ovaj 24-godišnjak iza sebe ima odličnu sezonu u ekipi Zvijezde 09 i među fudbalerima je koji su najzaslužniji zašto je klub iz Semberije izborio ostanak u društvu najboljih.

Gol Zvijezde 09 je branio na 29 ligaških mečeva te je u devet navrata uspio sačuvati svoju mrežu, što je svakako podatak za pohvalu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Erić je karijeru počeo u Voždovcu, a osim za Zvijezdu 09 u BiH je branio još za zvorničku Drinu i tuzlansku Slobodu.

Osim golmanske Amar Osim će morati riješiti još nekoliko pozicija u timu, ali već sada se da naslutiti da će ekipa Plavih naredne sezone izgledati potpuno drugačije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

AmerZE1990
Jel to onaj golman sto je na kosevu izbusen hahaha ja pojacanja i govana
18 2
AmarHZ
šta vam je babuka slaže ekipu,hoče titulu iduće HORDE ZLA HORDE ZLA SU POLUDIE,SLAVITĆE MO DUPLU KRUNU I IDUĆE GODINE!!!
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi