20

Komentari (20)

plemic
od kad je boga i naroda, sve istočno od drine se zvalo bizant.
vuckobih
Sve dok svoje zlo opravdavamo tuđim zlom ne razlikujemo se mnogo od onih koje preziremo i na koje se pozivamo. Svako normalan bi trebao osuditi loše pojave u društvu. Zlo nema vjeru i nacionalnu pripadnost, jednostavno zlo je zlo.
HamzaVojvoda
Objasni brale neznalicama zadojenim
StarMoVe
Kad zvjezda ili Partizan razvija četničke zastave i mladica veličaju postavljaju razne parole kao nož žica s. Onda se šuti niko živ se od Srba ne javlja nit osuđuje.
BHFLjiljan
Sve se moze desiti. Ako smo jedno naucili, jeste da mi Bosnjaci povjerujemo svima brzo I nerazmisljamo da moze biti puno vise varijanata iza scene. Od kad se vjeruje medijama kao da su uvjek tacno? Zato polahko sa osudjivanjem I zaljenjem ikome.
user1679527279
Dudic ublehaš prve klase
Zasto sportsportba ne iznese zasto su to navijaci Novog Pazara uradili, vijerovatno navijaci imaju valjan razlog za to. Raim Ljajic je napustio klub Novi Pazar zato sto je morao, on je to uradio pod pritiskom navijaca, nece navijaci da trpe Rasima Ljajica, jer zna se cija je marioneta Rasim Ljajic i na ciji mlin tijera vodu, bravo za navijace Novog Pazara imaju moju punu podrsku.
HamzaVojvoda
Ajde ujko raspali
RuthlessDyni
Debili primitivni.
Debil ti je caca koji te je napravio.
Antikomunjara
Bio jednom jedan kosarkas.Zvao se Haris.Iz komunisticke Tuzle.I mada je rat pocinjao,on -kao i pola Tuzlaka komunista- zanemari tu cinjenicu.Mislio je da je za sve kriv"Alija koji je poceo rat"-kako se u Tuzli tada pricalo.I ode u Beograd,igrao za krnjavu reprezentaciju Srboslavije.I nakon jednog treninga ga UBIJU na ulici.I nikad se niko nije izvinuo i nikad niko ne podnese ostavku.Ovdje mangup,jos kapiten ekipe,izazove belaj i dobije samar ili dva-i odmah se sve diglo,odmah pljuste ostavke..Nidje veze(ne cudi me od Ljajica,on je Vuckov DRUG..Nece on da se zamjeri...a imamo mi i previse DRUGOVA i u BiH.Ne smijem nista reci...)
Antikomunjara - Apsolutno se slazem s tobom, apsolutno si u pravu. BRAVO - AFERIM.
crash1
Druže Haris nije Tuzlak, nije iz Tuzle. Haris je bio Sarajlija, od oca Ismeta i majke Radmile.
Antikomunjara
Jebbo vas vise taj nacionalista Srbin!Koji je kurrac vise njim?!Prave Srbi opet SENZACIJU,a nisu je pravili kad su ubili Harusa!?Ma sokter vise!Gle u srbskog bacionaliste samo onof"vredjali me nanacionalnoj osnovi".Jadnik.Tako su isto" srpsku nejac bacali lavovima po Sarajevu"?!Ili je tako "jadan" bio i onaj srbski svat.Srbi prikriju genocid a mi od bagatele SAMI napumpamo svaku njihovu glupost!
VenamaHrabrih
Idi se raznesi, učini nam svima uslugu.
miroljub.petrovic
@Antikomunjara U masi bolesnika na ovom portalu,ti si istakao kandidaturu za najveceg, definitivno ti nema pomoci !
Antikomunjara
dosta vise vase sile kmetu!
Antikomunjara
jedan od pritajenih cetalja na portalu,pod krivim imenom,koji se "aktivira" kad se "brani srbstvo".Sve unististe,Bog vas unustio! Samo vas pravi debil nije vise skonto,svi normalni jesu.Neces me"usiti",natakario ti bolesnik svako zensko u familiji
HamzaVojvoda
@VenamaHrabrih brate moj hrabri samo nastavi tako dok se ne otarasimo ovakvog olosa a tebe @antikomunjara treba za pedofiliju teretit bolesni umu sugavi odvratni i to u Ramazanu. Allahu dragi spasi nas ovakvih oni nisu od nas muslimana vjernika. Dovoljan je tebi Allah On ce tebi dohakat gnjido
mido1921
Navijača i vanago
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti