Filipović: Cijele pripreme spremali smo se za ovo

Ponajbolji fudbaler Zrinjskog

Filipović: Cijele pripreme spremali smo se za ovo

Ekipa HŠK Zrinjski u Trnavi danas igra prvu utakmicu prvog pretkola Lige prvaka protiv slovačkog prvaka Spartaka.

Ekipa SportSport.ba posjetila je Plemiće u Holliday Inn hotelu u kojem su smješteni, te statistički najboljeg igrača PL u minuloj sezoni Miloša Filipovića upitala za komentar današnjeg sraza.

"Cijele pripreme posvetili smo ovome. Jeste da se nismo nadali Spartaku, još manje smo ga priželjkivali, ali nema kukanja. Mislim da smo ih dobro skautirali, znamo njihove i dobre i loše strane i potpuno smo spremni za današnju utakmicu. Mislim da će nam i iskustvo s Mariborom iz proteklih sezona sada vrijediti zlata i da nećemo ponavljati greške koje smo radili protiv njih. Odličan su tim, ali i mi smo i izgledi su 50:50", govori Filipović kojeg smo priupitali i o njegovoj budućnosti u Zrinjskom.

"Tu sam i koncentriran sam samo na Zrinjski i što bolji rezultat u Ligi prvaka i Europi. Nema nikakve žurbe, ukoliko dođe prava ponuda koja će zadovoljiti i klub i mene bit će dobro. U svakom slučaju, moja glava trenutno je sada samo fokusirana na Zrinjski", izjavio je za SportSport.ba Miloš Filipović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi