Filipović i Bilbija proslavili pobjedu s navijačima uz posvetu pokojnom Krešimiru Keti Bandiću

Slavi se među navijačima HŠK Zrinjski

Filipović i Bilbija proslavili pobjedu s navijačima uz posvetu pokojnom Krešimiru Keti Bandiću

HŠK Zrinjski porazio je večeras FK Velež u gradskom derbiju s 3:1.

Iako su gradski rivali dominirali u posjedu lopte, Nemanja Bilbija u velikom stilu je praktički sam s tri gola zapečatio sudbinu Veleža.

Poslije utakmice nastalo je veliko slavlje u dijelu grada koji diše za Plemiće a Nemanja Bilbija i Miloš Filipović poslije utakmice svratili su u obližnji lokal poznat po okupljanju simpatizera Plemića i pobjedu proslavili s okupljenim navijačima koji su junake današnjeg derbija dočekali oduševljeno. U slavlju se večeras našao i dres pokojnog Krešimira Kete Bandića koji živi u sjećanjima navijača Zrinjskog koji njegov uramljeni dres čuvaju u ovom lokalu.

Ipak, Filipović i Bilbija su nakon čestitki i bezbroj selfieja i fotografija ipak otišli svojim putem, a pobjeda Zrinjskog slavit će se do onog trenutka do kojeg dozvoljavaju epidemiološke mjere. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Krešimir Bandić !!! Živjet ćeš u nama dok Neretva teče.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi