Filipović: Naš cilj su titula i Kup

Vratio se u redove Plemića

Filipović: Naš cilj su titula i Kup

Još jedan od onih koji su se ove zime vratili Pod Bijeli brijeg je napadač Miloš Filipović. 

Njega u Mostaru nije bilo pola godine, ali čini se kako se uželio bh. nogometa.

"Ja i Nemanja (Bilbija) smo se vratili. Nadam se da ćemo opravdati očekivanja kluba". kaže na početku razgovora za naš porta.

"Prvenstveni cilj je osvojiti Kup i Prvenstvo. Znam kako je osvajati titule sa ovim klubom, osvojio sam tri zaredom. Navijačima mogu obećati da ćemo dati sve od sebe da osvojimo titulu i Kup. To nam je cilj".

Zrinjski je drugi dan u Međugorju, kako ti se čini?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Međugorju je sve super, vrijeme nas je poslužilo, nadam se da će tako ostati do kraja". kaže na kraju Filipović.

Zrinjski će inače ovdje ostati do nedjelje za kada je planiran prijateljski susret protiv Varaždina.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
da se razumijemo mi(Velez) nismo u borbi za prvo mjesto i to nas ove godine ne interesuje ali ce mo se dobro pitati ko ce biti prvak,valjda smo pokazali to i prosle polusezone,jer mi nismo Sloboda,Gosk,Olimpic,Radnik i nekad Leotar da vam stalno pustamo bodove,morat ce te se dobro namuciti ako nas mislite dobiti ,a u takvoj igri sve je moguce .
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi