Filipović pokazao posjekotinu na nozi i poručio: Nije penal, nije!

Sudija Mujić se nije oglasio nakon starta nad Bogičevićem

Filipović pokazao posjekotinu na nozi i poručio: Nije penal, nije!

M. Šljivak

Sudija Elvis Mujić iz Banovića odlučio je da ne pokaže na penal nakon duela Jadranka Bogičevića i Miloša Filipovića tokom derbija Premijer lige između Zrinjskog i Željezničara u Mostaru.

U finišu prvog poluvremena Filipović je krenuo prema golu Plavih. Bogičević je startovao na njega, domaći su tražili penal, ali se Mujić nije oglasio.

Treneri o spornim situacijama nisu željeli pričati, ali se zato na društvenim mrežama oglasio fudbaler Zrinjskog Miloš Filipović.

Postavio je fotografiju na kojoj se vidi posjekotina od udarca i kratko je uz "smajlije" napisao: Nije penal, nije!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, na kraju ova sporna situacija nije koštala Plemiće jer su u ovom duelu slavili sa 1:0.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamid
Penal jeste ali ovo je epilog simuliranja na utakmici sa Goškom. Više ti niko neće suditi penal nakon onih poklona. Postigao si kontraefekat onakvim ponašanjem iako si za ovu ligu extra fudbaler.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi