Filmska priča hrvatskog golmana: Subašića će sada princ Albert još više zafrkavati

Zadranin junak Vatrenih

Filmska priča hrvatskog golmana: Subašića će sada princ Albert još više zafrkavati

Golman hrvatske nogometne reprezentacije, Danijel Subašić, nakon tri obranjena jedanaesterca postao je hrvatski heroj nakon trijumfa nad Danskom. 

I ne samo to, s tim je obranama ušao u povijest Svjetskih prvenstava. Prije njega, samo je Portugalac Ricardo 2006. uspio obraniti tri jedanaesterca u raspucavanju, piše Jutarnji list.

"Prošli smo, sve je super, penali su lutrija, a večeras je sreća bila na našoj strani. Drago mi je što sam pridonio uspjehu svoje reprezentacije i donio svojem narodu veselje', rekao je 33-godišnjak nakon prolaska u četvrtfinale.

Skromno, bez nepotrebnog uzdizanja. Kao da je odbraniti tri penala izaći do kontejnera i prosuti smeće.

Danijel Subašić, otkriva dalje Jutarnji, vrlo je zanimljiv lik čiji bi se životni put mogao ovjekovječiti.

Sa svojom dugogodišnjom djevojkom Antonijom Bozzom, pedagoginjom s diplomom Filozofskog fakulteta u Zadru u vezi već 16 godina. Iako se njezina obitelj u početku protivila njihovoj vezi, Antonija je ostala uz Danijela i s njim danas živi u luksuznom dijelu Monte Carla.

A tamo je upoznao i Princa Alberta koji je očito neki vrlo zanimljiv lik.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Dođe on u svlačionicu, razgovaramo, pozdravi sve. Zafrkava me s 'kako si', 'doviđenja'… Pravi se da zna govoriti hrvatski", rekao je prošle godine u razgovoru za Novu TV.

Sada, kada je postao planetarno poznat, možda će ga princ Albert još više željeti zafrkavati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi