Finale Marcinog takmičenja za najboljeg svih vremena: Ko vodi nakon 433012 glasova?

Ronaldo ili Messi?

Finale Marcinog takmičenja za najboljeg svih vremena: Ko vodi nakon 433012 glasova?

Španski list Marca napravio je zanimljivo takmičenje na svojoj stranici kako bi saznao ko je po navijačima najbolji fudbaler svih vremena.

Takmičenje je napravljeno tako što je Marca odabrala veliki broj fantastičnih igrača, stavila ih u žrijeb i glasanje navijača je počelo od osmine finala.

Već u toj fazi ispali su brojni velikani poput Eusebija, Beckenbauera, Platinija, Ronaldinha itd.

Malo po malo, jučer je takmičenje došlo do samog finala. Voljom navijača do posljednje faze došli su Cristiano Ronaldo i Leo Messi. Argentinac je u polufinalu pobijedio brazilskog Ronalda (52%-48%), dok je Portugalac bio bolji od Diega Maradone (59%-41%).

Glasanje u velikom finalu uveliko je počelo. Na stranici Marce može se vidjeti da je već podijeljeno 433012 glasova, a za sada je u vodstvu Ronaldo sa 53 posto ispred Messija koji ima 47 posto.

U isto vrijeme aktuelno je i glasanje za treću poziciju za koju igraju brazilski Ronaldo i Maradona. Za sada Ronaldo ima prednost od 51:49.

Uskoro će glasanju doći kraj i Marca će proglasiti pobjednika kao i trećeplasiranog. U nastavku možete pogledati kako je takmičenje izgledalo od početka te kako izgleda borba između Ronalda i Messija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

deba
Koji ronaldo...MESSIIII MESSIII
2 2
Adnanos
Glupo glasanje! Ko se od ovih mladji sjeca Pelea. Danas se glasa za idole.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi