27

Komentari (27)

hzsg
Kako god okrenes bilo 200 ili 35000, pred pitarima i pred sampionima se mora stojati mirno.... zato strumfete....zzzzzz
Kasikara
Sta se dizete jarane igra vam nije za pohvalu,ali neka vas lozite se jos malo bit ce vam isti scenarij ako ne i gori..realno hahah
malibega
Šteta za najvecu utakmicu BH lige, ogromna šteta za derbi. Nadam se da ce se nešto desiti preko noći i ipak gledamo derbi s navijačima.
BlueBoys
Hajmo se svi skupit....i prebit Koronu.....:)
Nikoizniceg
A koliko ce bh telekom profitirati?
enko
Cuj odgodit ,jedno,dva kola. To moze biti ako ce svi klubovi pauzirati a ne samo sarajevo.isti arsin za sve,ali sumnjam da ce do toga doci radi kalendara takmicenja i eventualnog uspjeha repke.
samozeljo
ovo je uzasss, cuj ne dozvoljavaju se skupovi veci od 250 ljudi... kako onda sprikecit Dzumu namaz u petak gdje se okupi u vise dzamija preko 300 osoba...???!!
zmijuga.loma
Sta ce jadovi izgubiti pa na svakoj tekmi vise redara i igraca nego tzv. navijaca Torpeda
selver79
pa nismo u Italiji 5 osoba zaraženo nije epidemija i odmah prekid a šta je bilo kad je bila ptičija i svinjska gripa ko od nje se nije umiralo ovo nema smisla prolongirati dva koal i čao kad smo mogli 2 i po mjeseca mogli smo i ovaj mart pregurati pa stisnuti malo raspored
amr
Prolongirati kola to bi bilo najbolje
Umijesto rijeci Prolongirati imas rijec na bosanskom (Odložiti utakmice to bi bilo najbolje), pricaj bosanski da te citava BH razumije, sto manje modificirani engleski rijeci to bolje za naš bosanski jezik. Prologirati (Odložiti)
amr
Zaliti se neka se par kola prolongira za neki drugi termin
Kupi_Lee
ratip irats
E moji novinari, koje li ste vi skole zavrsavali. Skoricu i Lendo, jeste vi ista redakcija!? Sta cete sad ponoviti!?
Fareus1921
Ameriko što nam ovo radiš????
Hulk
Gubimo svi.Moglo se cekat dok se situacija ne izgladi.
erminnnn
Bolje da odgode utakmice
Bit ce gusto bit ce 0:2
E jesu se poce li kofrcit sa brojem karata za navijace Želje....E sad necete nikako.
visokohz
Zulfikar
Sta ce izgubiti svakako ih na svim telmama nema vise od 200 ( osim na derbiju).
samobezstresa
Bravo,kakav sjajan komentar! Čestitke od srca!
Zulfikar
Nista nista druze druse to su samo cinjenice.
kn0x
E jest vam se poarecilo novinari sa koronom, sad samo duplirate vijesti okazana ta liga, toliko gubr na kartama, maloprije za Barcelonu da je bez navijaca, pa vijest koliko gube, a sad sarajevo. Hmm da vidimo koje sljedeci?? Kako ne shvatate da ste dosadni kad se ponavljate
ratip irats
Bas tako. Samo se ponavljaju, a klikovi se skupljaju!!
Pajdon1921
Pa **** vas ko da Sarajevo samo gubi Gubi i željo gubi i borac i Velež I drugi klubovi gube
samobezstresa
Slažem se ali derbi se igra na Koševu i to je ogroman gubitak s obzirom da je najposjećenija utakmica svake sezone.. Da je na Grbavici Željo bi bio taj koji gubi najviše,nema ovo veze sa pristranosti drug.
Faruk123
Ja eto bude 60 hiljada ljudi ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.