Finci poslali poruku Grčkoj nakon sinoćnje utakmice

Oglasili se na Twitteru

Finci poslali poruku Grčkoj nakon sinoćnje utakmice

Sinoćnji poraz koji je BiH ubilježila na gostovanju u Grčkoj (2:1) posebno je obradovao javnost u Finskoj.

Porazom u Atini naši fudbaleri izgubili su gotovo sve šanse da se kroz kvalifikacije domognu Evropskog prvenstva, a rezultat iz Grčke nikoga nije obradovao kao Fince koji u narednom kolu imaju 'zicer'.

Na društvenim mrežama Finci su iskoristili priliku da se zahvale selekciji Grčke na tome što je savladala BiH i olakšala im put na Evropsko prvenstvo.

“Hvala Grčka. Grčka je s 2:1 porazila BiH, tako da Finskoj pobjeda nad Lihtenštajnom 15. novembra donosi plasman na Evropsko prvenstvo”, napisali su Finci na Twitteru.

U kvalifikacijskoj grupi J vodeća je, naravno, Italija s maksimalna 24 boda. Druga je Finska s 15, dok po deset imaju Armenija i Finska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi