Promjena rezultata na meču Finska - Armenija koja nikako ne odgovara Zmajevima

Finci poveli

Promjena rezultata na meču Finska - Armenija koja nikako ne odgovara Zmajevima

Reprezentacija Finske u ovim momentima nažalost je povela protiv Armenije na domaćem terenu.

U pitanju je susret 8. kola kvalifikacija za EP iz naše grupe, a rezultat koji je trenutno na snazi nikako nam ne odgovara.

Finci su realno gledajući do sada bili bolji rival i sasvim zasluženo su došli do vodstva, a pogodak je u 31. minuti postigao Jensen.

Po live tabeli Finci imaju 15 bodova, a Armeni ostaju na 10 koliko ima i bh. tim.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U slučaju naše večerašnje pobjede kod Grčke, imat ćemo i dalje dva boda manje od Finaca i morat ćemo se nadati njihovom kiksu u novembarskom ciklusu i uz to mi dobijati sve naše mečeve.

Top Komentari

teddy sheringham
Mi smo svoje odigrali u Armeniji. Kasno je za čak i naše pojmove vadione. A vadimo se na Grčkoj u gostima i Italijom. Prekrasno.
5 0
Nermino
Ljudi i nek vako ostane i mi pobjedimo sve 3 utakmice ima nada jos finska zadnje kolo ide grckoj a grcka ima novog trenera mlade igrace svi hoce da se pokazu nesmijemo gubit nadu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi