12

Komentari (12)

bianconero
Zabari ce ovo glat dobit
Blokiran
Mica
jebacevam mame tale
teddy sheringham
Ipak je Italija malo jači zalogaj. Odvadite malo.
Sanel1980
oducice vas italija sutra i od fudbala i od zivota
Mirko
MirzaBarucic
I ti sad k'o frajer, k'o ti sad nekog provociraš, hahaha :) Levatino jedna.
Alfred
Forza Mirko mama, popuši nam svima!
Kosovo11
Mamu vam jebem da vas hoće sutra razvalit italijani jednom petardom da se spustite malo
mer12
ovi mrzioci Italije bez ikakvog razloga stvarno misle da ce Italija izgubiti, da nije smijesno bilo bi zalosno...Cudi me da ne mrze Englesku s ozbirom da je ta drzava umjesana u rat u BiH kao i u sve ratove na bliskom istoku, naravno o dala drzavu Izraelu
Mu'min Juventino FKS
Zato.mi je drago sto ce bosna da ga primi na bilinom polju
Kosovo11
Italija je Bosni prijateljska zemlja. Bosna je igrala na njenom tlu utakmice poslije rata, dok se u Bosni nije stvorio mir i sigurnost da Bosna svoje domaće utakmice može igrati u svojoj zemlji. I odigrana je ta prva ja mislim domaća utakmica odmah sa Italijom u našoj zemlji. Nema razloga da se mrzi Italija. Imamo mi koga mrziti: Srbiju, Grčku, poljsku, Holandiju, pa ni engleska nije daleko.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti